Presentator, interviewer of dagvoorzitter gezocht?

Presentator/moderator Stefan Korthout

Zoek je een presentator voor jouw evenement? Een interviewer die vraagt wat jouw publiek wil weten? Een moderator die de sympathie op het podium kan winnen, maar die zijn gasten op een scherpe, humorvolle manier bevraagt? Een gespreksleider die op het podium op een respectvolle en levendige wijze op zoek gaat naar antwoorden? Een dagvoorzitter met een brede kennis op diverse gebieden waarmee hij tot wérkelijke gesprekken komt?

Dan ben je goed terechtgekomen. Ik ben Stefan Korthout. Presenteren is een van de dingen die ik doe.


Podiumpresentatie en dagvoorzitterschap

Stefan Korthout verzorgt podiumpresentaties en dagvoorzitterschappen. Bedrijven, overheden, netwerken en ondernemersverenigingen zijn zijn belangrijkste opdrachtgevers.

Stefan heeft oog voor de juiste balans aan tafel, durft vragen te stellen en lost elke situatie op. Presenteren is een kunst. Deze koppelt Stefan aan zijn aanstekelijke enthousiasme.

Stefan houdt van publiek. Van onverwachte wendingen. Van improvisatie. En bovenal van mensen. Hij heeft het vermogen om uw gasten gerust te stellen en goed op hun bijdrage voor te bereiden. Stefan heeft een brede interesse. Dat vertaalt zich in de juiste vragen en het aansnijden van relevante thema’s.

Bent u evenementenbureau of organiseert u een bijeenkomst voor uw eigen organisatie? Neem eens contact op met Stefan Korthout. En ontdek de plezierige wijze waarop hij uw ideeën in zijn presentaties en dagvoorzitterschappen tot uiting laat komen.

Het organiseren van talkshows

Denk ook eens aan een bijeenkomst in de vorm van een talkshow. Zeker als u van plan bent om medewerkers en andere relaties op het podium uit te nodigen. Da’s een mooie, afwisselende vorm voor uw bijeenkomst. Talkshows organiseert Stefan samen met zijn bedrijf Hebbit.

Een talkshow-concept heeft heel veel leuke voordelen. Ten eerste voor u als opdrachtgever. Uw boodschap blijft beter hangen en u bent minder afhankelijk van de zelfstandige inbreng van uw podiumgasten en hun presentatiekwaliteiten. Stefan zorgt ervoor dat de tafelgasten zich op hun gemak voelen. Hij bereidt ze voor en snijdt op het juiste moment de juiste gespreksonderwerpen aan.

Ook voor uw publiek is een talkshow aantrekkelijk. We zorgen voor afwisseling en dynamiek en een goede dosering in de informatiedichtheid. De tijd vliegt voorbij en uw publiek kijkt er na afloop met plezier op terug.

Wat een talkshow inhoudt, zal Stefan u met veel plezier kunnen uitleggen. Neem gerust contact op als u hier in geïnteresseerd bent.

Succesvolle presentatie

Stelt u zich eens voor wat een goede presentatie voor u en uw organisatie betekent. Het is in veel gevallen het slotstuk van alle moeite die u en uw collega’s hebben gestoken in de voorbereiding van de bijeenkomst.

Een bijeenkomst is succesvol als u als opdrachtgever uw doel heeft bereikt. En natuurlijk als uw publiek kan terugkijken op een interessante en leuke bijeenkomst. Bijvoorbeeld tijdens uw open dag, een bedrijfsopening, een jubileum of bij de lancering van een nieuw product. In ieder geval is het een uitgelezen communicatiemoment met uw doelgroep.

Een goede presentatie/moderatie maakt het verschil. Bel of mail Stefan gerust eens voor een verkennende afspraak.